Leto 2018. Teplo, voda, brigáda alebo dovolenka v zahraničí.

Každý to svoje prežil inak.

My, skauti 10.zboru Trstená sme to svoje prežili v objatí prírody. Poznáme mnoho táborov no ten náš, ten náš je vážne špeciálny. Tento rok nás dokonca združil ešte viac ako obvykle. Spoločné varenie, stavanie vatry, skladanie pesničiek pri sprche alebo latríne či náruživé kopanie kanálov, aby sme zachránili naše milované táborisko pred potopou.

Náš tábor bol obyčajne neobyčajný. Vskutku sme sa mohli opäť naučiť niečo nové- ako napríklad, že ryža sa v kotle varí VEĽMI VEĽMI ťažko . Podarilo sa nám zlepšiť si kondíciu a zároveň sme sa naučili aj rýchlejšie utekať vzhľadom na to, že naša latrína bola na hore podobnej Mount Everest.

A hoci nám väčšinu tábora robil spoločníka práve dážď, my sme sa nedali a využili to na spoznávanie sa medzi družinkami.

Náš tábor je skrátka jedno veľké dobrodružstvo, ktoré zažívame spoločne ako jedna veľká rodina. Nebol si tam? Nezažil si s nami tábor? Tak sa pridaj a zaži s nami ten ďalší!

Viac spomienok na tento jedinečný tábor môžete nájsť vo fotkách, ktoré nájdete tu: https://photos.app.goo.gl/gQWgiS7Ltx7JLqQ49

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *